Genting Dream -risteilyalus saapuu Patongiin ensimmäistä kertaa

Patong -

Genting Dream -risteilyalus on saapunut Patongiin ensimmäistä kertaa Singaporesta ja Malesiasta

Phuketin virkamiehiä johti Phuketin varakuvernööri Amnauy Pinsuwan ja Phuket Tourism Authority of Thailand (Phuket TAT) johtaja Natasiri Ronnasiri tänä aamuna (23. marraskuuta)rd) klo 7 toivotti tervetulleeksi Genting Dreamin risteilyalukselta Patongiin saapuneet turistit.

Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) Kuala Lumpurin toimiston johtaja rouva Nongyao Kirandorn kertoi Phuket Expressille, että Singaporesta ja Malesiasta matkustava Genting Dream oli saapunut Patongiin, jonka matka kesti yhteensä viisi päivää.

"Genting Dreamissa on 18 tasoa, 1,674 35 huonetta, XNUMX ravintolaa, vesipuistoja, kalliokiipeilyä, köysiradat ja zipline-aktiviteetteja, kylpylöitä ja paljon muuta.

”Genting Dreamissa on noin 3,000 7 matkustajaa. Monet heistä vierailevat Patongissa ja Phuketissa yhden päivän matkalla. Genting Dream lähtee Phuketista tänään (00. marraskuuta) klo 23rd).

Samaan aikaan ensimmäinen risteilyalus on saapunut Patongiin, Phuketiin viime kuussa Covid-19-tilanteen helpottua.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.