Tuli tuhosi ulkomaalaisen auton Koh Kaewissa, Phuketissa

Koh Kaew -

Tuli on tuhonnut ulkomaalaisen auton Koh Kaewissa Mueang Phukessat.

Koh Kaew'n palomiehet kertoivat Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin tulipalosta eilen illalla (10. marraskuuta) klo 00.nd) 3013-tiellä (International School – Koh Kaew Road).

He saapuivat paikalle paloautolla ja havaitsivat, että palo oli tulessa. Palon hallintaan meni noin kymmenen minuuttia. Auto vaurioitui täysin, mutta ulkomaalainen kuljettaja selvisi onneksi vammoitta.

Palon syttymissyytä tutkitaan edelleen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.