Phuket toivottaa tervetulleeksi uudet suorat lennot Venäjältä, venäläisten matkailijoiden määrä jatkaa kasvuaan

Phuket -

Phuket -

Phuketin kansainvälinen lentoasema toivotti tervetulleeksi uuden suoran lennon Venäjältä venäläisten matkailijoiden lisääntyessä Phuketissa ja Pattayassa.

Edellinen tarinamme:

Venäläiset turistit täyttivät Azur Airlinen ja Ikar Airlinen lennot Pattayaan ja Phuketiin, ja Thaimaahan lentävien venäläisten matkailijoiden määrän odotetaan saavuttavan miljoona matkustajaa ensi vuonna.

Tänään (22nd) Phuketin kansainvälisellä lentokentällä virkamiehet ja henkilökunta toivottivat uuden suoran lennon Azur Airlinesilta. Tämä on toinen uusi suora lento Vnukovosta Venäjältä Phuketiin.

Lentokentällä oli yhteensä 335 matkustajaa. He saivat ilmaisia ​​matkamuistoja lentokentältä.

Thaimaa on virallisesti pysynyt neutraalina meneillään olevassa Venäjän ja Ukrainan sodassa eikä ole osallistunut Venäjän kansalaisia ​​koskeviin kielteisiin tai pakotteisiin. Myös Venäjän kansalaisen turistiviisumin saaminen on yksinkertainen. Tämän seurauksena venäläiset ovat alkaneet palata voimaan Thaimaahan tullessaan ykköseksi Phuketissa ja toiseksi Pattayalla intialaisten jälkeen.

Jotkut kriitikot verkossa ovat kuitenkin kyseenalaistaneet, kuinka monet tuhansista saapuvista venäläisistä ovat todellisia turisteja, jotka edistävät Thaimaan taloutta ja kuinka monet ovat nuoria venäläisiä, jotka pakenevat sotaan asevelvollisuuden pelkoa.

Tervetuloa Phuketiin Phuket Expressistä!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.