Ranskalainen pidätettiin Rawaissa valaan luurangojen laittomasta hallussapidosta

Rawai -

Ranskalainen mies on pidätetty Rawaissa valaan luurankojen osien laittomasta hallussapidosta.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriön (DMCR) virkamiehet kertoivat Phuket Expressille, että he saivat vihjeen henkilöltä, joka pyysi olemaan nimeämättä, että ulkomaalaisen Rawaissa väitetään pitävän hallussaan valaan luurankoja.

Viranomaiset ovat jatkaneet tutkintaa, jossa he lopulta pidättivät Thierry Alainin, 52, Ranskan kansalaisen, Rawaissa eilen (21. marraskuuta)st). Häneltä takavarikoitiin osia Baleen-valaan alaleuasta.

Hän myönsi viranomaisille, että valaan luuranko kuuluu hänelle. Hänet vietiin Chalongin poliisiasemalle syytteeseen villieläinten suojelulain rikkomisesta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.