Tšekkipariskunta loukkaantui vakavasti lava-auton törmättyä Phang Ngassa ylittäessään tietä

Phang Nga-

Tšekkiläinen pariskunta sai vakavia vammoja saatuaan lava-auton törmäyksen ylittäessään tietä Khao Lakissa.

Khao Lakin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta viime yönä klo 7 (30. marraskuutast) Kuekkakin seutukunnassa. Poliisi ja pelastuslaitos saapuivat paikalle ja löysivät tieltä vaurioituneen pakettiauton. Kuljettaja, joka tunnistettiin vain Mr. Payakiksi, 52, Yasothornista, odotti poliisia tapahtumapaikalla.

Pakettiauton edestä pelastustyöntekijät löysivät kaksi loukkaantunutta ulkomaalaista, jotka olivat Vladimir Koci, 64, ja rouva Jana Koci Lhotakova, 50, molemmat ovat Tšekin kansalaisia. He molemmat loukkaantuivat vakavasti ja heidät kuljetettiin paikalliseen sairaalaan.

Lava-auton kuljettaja kertoi The Phuket Expressille: "Ajoin 80 km/h. Alueella ei ole tarpeeksi valoja ja satoi jonkin verran. En nähnyt turisteja."

Todistaja, Mr. Supparuek, 40, kertoi The Phuket Express -toimittajalle: "Turistit olivat keskeisellä varausalueella ja olivat ylittämässä tietä ennen kuin herra Payak osui heihin."

Khao Lakin poliisipäällikkö eversti Jirawat Sararam kertoi Phuket Expressille. "Olemme tehneet kuljettajalle, herra Payakille, virtsan huumetestit, jotka osoittivat negatiivisen tuloksen, kun taas alkoholihengitystesti osoitti nollaa. Häntä kuitenkin syytetään huolimattomasta ajamisesta, joka on aiheuttanut vakavia vammoja.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.