Banglalaiset yrittäjät kehottavat Patongin viranomaisia ​​siivoamaan ruuan, juoman myyjät ja väitetyt transsukupuoliset prostituoidut Bangla Roadilla

Patong -

Patongin Bangla Roadin yrittäjät kehottavat asianomaisia ​​viranomaisia ​​siivoamaan ruoka- ja juomamyyjät ja väitetysti yli 100 transsukupuolista prostituoitua.

Patong Entertainment Business Associationin (PEBA) presidentti Weerawit Kreuasombat kertoi Phuket Expressille. "Samalla kun Patongin viranomaiset lisäävät nyt turvallisuusjohtamistoimenpiteitä Bangla Roadilla, myös transsukupuoliset prostituoidut pitäisi siivota. Saamme jatkuvasti valituksia siitä, että he ovat ärsyttäviä ja aggressiivisia turisteja kohtaan. Olemme saaneet useita ilmoituksia taskuvarkauksista ja varkauksista heiltä. Suurin osa näistä transsukupuolisista prostituoiduista on Pattayasta ja Bangkokista. Bangla Roadilla ei saisi olla transsukupuolisia prostituoituja ja heidät pitäisi kieltää alueella.

TPN huomauttaa, että kommentit eivät näyttäneet ulottuvan ei-transsukupuolisiin seksityöntekijöihin, ja jotkin verkossa julkaistut kommentit kritisoivat kommentteja välittömästi ja totesivat, että ne olivat kiihkoiltuja ja syrjiviä transihmisiä kohtaan. Patongin poliisi puolestaan ​​on jatkuvasti kiistänyt prostituution esiintymisen Bangla Roadilla tai Phuketissa, koska se on laitonta, mutta sosiaalisen median kommenttien perusteella tämä on yksi Thaimaan pahimmin säilytetyistä "salaisuuksista".

"Lisäksi elintarvikemyyjien ei pitäisi päästää Bangla Roadille. Patongin viranomaiset voivat kuitenkin tarjota heille erityisiä paikkoja lähistöllä. Alkoholin myyminen vaahtomuovilaatikoissa myyjien tai pop-up-tyyppisissä alkoholikopeissa on kiellettävä, koska se on laitonta. Bangla Road on yleinen tie, eikä tiellä voi myydä alkoholia." Weerawit päätti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.