Yli 1,200 48 urheilijaa XNUMX maasta liittyy Laguna Triathloniin Phuketissa

Phuket -

Yli 1,200 48 urheilijaa XNUMX maasta osallistui Laguna Triathloniin Phukissaet.

Triathlon pelattiin eilen (20th) Lagunan lomakeskuksessa Thalangissa. Phuketin kuvernööri Naroong Woonciew ja muut asiaankuuluvat viranomaiset vapauttivat urheilijat triathlonissa.

Triathlon koostui uinnista meressä ja laguuneissa 1.8 kilometriä, pyöräilyä mäkeä ylös ja alas 55 kilometriä sekä juoksua paikallisteillä 12 kilometriä ja enemmän.

8 Triathlon Magazine (Yhdistynyt kuningaskunta) listasi Laguna Phuket Triathlonin maailman parhaiden triathlonien top 220 -listalle vuonna 2020. Laguna Phuket Triathlon on myös sijoittunut 5. sijalle maailman 10 parhaan triathlonin listalla Let's Do This:n toimesta. (UK). Matkailu- ja urheiluministeriön liikuntaosasto (DPE) on nimennyt Laguna Phuket -kohteen kunniaksi urheilun ja liikunnan edistäjäksi vuonna 2019.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.