Kaksi apinaa saatiin kiinni, kun kerrotaan aiheuttaneen apinaliiketoimintaa Coconut Islandilla Phuketissa  

Koh Kaew -

Kaksi apinaa otettiin kiinni sen jälkeen, kun ne olivat häirinneet paikallisia asukkaita Kookossaarella Koh Kaewissa.

Khao Phra Thaeon luonto- ja villieläinkoulutuskeskuksen johtaja, herra Pongchart Chuahom kertoi The Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin paikallisilta Coconut Islandilta Koh Kaewin osa-alueella Mueang Phuketin alueella viime viikonloppuna tapauksesta.

Kahden apinan kerrotaan aiheuttaneen kaaosta asuinalueilla, häiritsevän kyläläisiä, aiheuttaneen melua, aiheuttaneen omaisuusvahinkoja ja paljon muuta.

Eläintorjuntaasiantuntijat saapuivat saarelle Kusoldharm Rescue Foundation -järjestöstä Phuket Townista. Pelastustyöntekijät saivat lopulta kaksi apinaa kiinni pitkän takaa-ajon jälkeen.

Apinat säilyivät vahingoittumattomina, ja heidät vietiin veneeseen vapautettavaksi takaisin samalle saarelle, mutta kaukaiselle maaseutualueelle, jossa asukkaita on vähän tai ei ollenkaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.