Poika pidätettiin murhattuaan oman isänsä Thalangissa savukkeiden ostamisen vuoksi

Thalang –

Aikuinen poika on pidätetty sen jälkeen, kun hän murhasi isänsä niskaan terävällä instrumentilla Thalangissa.

Thalangin poliisi kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin tapauksesta tänään klo 6 (00. marraskuuta).st) talossa Baan Bang Jossa, Sri Soonthornin alapiirissä.

Poliisi ja Phuket Express saapuivat paikalle löytääkseen isän, 51-vuotiaan Uthai Kammanochartin ruumiin. Hänen poikansa Arnon Kammanochart, 26, odotti rauhallisesti poliisia talossa kahdeksan tuumaa pitkällä verellä peitetty veitsi. Arnon vietiin Thalangin poliisiasemalle jatkotoimia varten.

Arnon kertoi Thalangin poliisille, että hänen isänsä pyysi häntä ostamaan savukkeita ja pyysi rikkinäistä Arnonia hakemaan ostokseen rahaa isoäidillään läheisestä talosta. Hänen isoäitinsä kieltäytyi kuitenkin antamasta hänelle rahaa. Arnon palasi taloon ilmoittamaan isälleen isoäidin päätöksestä.

Arnon väittää, että tässä vaiheessa hänen isänsä tuli väkivaltaiseksi ja potkaisi Arnonin kasvoihin. Sen jälkeen Arnon tarttui lähistöllä olevaan keittiöveitseen itsepuolustukseksi ja kamppaili isänsä kanssa fyysisesti ennen kuin hän viilsi kurkun ja tappoi tämän. Murhalla ei ollut todistajia, jotka olisivat vahvistaneet tai kiistäneet Arnonin lausunnon, koska hän ja hänen isänsä asuivat yksin.

Poliisi jatkaa tutkintaa jatkotoimia varten, ja Arnon on edelleen pidätettynä lehdistön ajan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.