Moottoripyöräilijä loukkaantui vakavasti törmättyään autoon Thalangissa

Thalang –

Moottoripyöräilijä loukkaantui vakavasti törmättyään henkilöautoon Thalangissa.

Thalangin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta eilen (20th) Thep Kasattri Roadilla Sri Soonthornin osa-alueella.

Pelastuslaitokset ja Phuket Express saapuivat paikalle löytääkseen loukkaantuneen moottoripyörän kuljettajan, 54-vuotiaan Phon Narapongin. Hän oli loukkaantunut vakavasti. Lainvalvontaviranomaiset löysivät vaurioituneen moottoripyörän ja auton lähistöltä. Auton kuljettaja, rouva Anchaee Chayapiwat, 37, oli myös saanut kohtalaisia ​​vammoja. Molemmat vietiin läheiseen sairaalaan.

CCTV-materiaalista näkyy, että moottoripyöräilijä teki U-käännöksen ennen kuin törmäsi suoraan tulleen auton kanssa. Asianomaiset poliisit jatkavat kuitenkin tutkintaa mahdollisten oikeus- ja vastuutoimenpiteiden varalta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.