Rankkasade- ja äkillinen tulvavaroitus 36 Thaimaan maakunnalle

Thaimaa -

  Voimakkaat sateet ja äkilliset tulvat ovat voimassa 36 maakunnassa Thaimaan itä- ja eteläosissa 23. marraskuuta alkaen.rd marraskuuhun 24th, 2022.

Thaimaan meteorologinen laitos (TMD) on antanut uusimman säävaroituksensa tänään (21. marraskuuta).st).

Matalapaine kattaa Thaimaanlahden ja monsuuniloukku kulkee Thaimaan eteläosien läpi 23. marraskuuta alkaenrd marraskuuhun 24th. Tämä aiheuttaa Thaimaan itä- ja eteläosissa rankkoja sateita ja äkillisiä tulvia.

Samaan aikaan Thaimaan pohjois-, koillis- ja keskiosissa on paikoin merkittäviä sateita.

Thaimaanlahdella ja Andamaanienmerellä aallot ovat jopa kaksi metriä. Veneiden tulee käsitellä varoen ja pieniä veneitä kehotetaan pysymään mailla.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media. 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/