Tuli vaurioitti ravintolaa Rawaissa

Rawai-

Tulipalo on vaurioittanut ravintolaa Rawain osa-alueella Mueang Phuketin alueella.

Rawain palomiehet kertoivat Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin tulipalosta viime yönä (18. marraskuutath) klo 11 nimettömässä ravintolassa Rawaissa.

He saapuivat ravintolaan, joka oli aluksi tulessa. Palo saatiin nopeasti hallintaan noin kymmenessä minuutissa. Palo ei levinnyt laajemmalle, eikä henkilövahinkoja kerrottu.

Tulipalon syytä tutkitaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.