Naisvaras pidätettiin Wichitissä, kun hän oli varastanut ilmakompressoreita yhdeksän kertaa

Wichit –

Naispuolinen sarjavaras pidätettiin Wichitissä, kun hän oli varastanut ilmakompressoreita yhdeksän kertaa.

Wichitin poliisi kertoi Phuket Expressille, että nainen, joka tunnistettiin vain rouva Yupaksi, teki ilmoituksen, jonka mukaan varas varasti ilmakompressorin talosta Wichitissä 4. marraskuutath yöllä.

Poliisi tarkasti CCTV-materiaalin, jossa he ovat vihdoin pidättäneet rouva Montan, 38, 17. marraskuutath Wichitissä. Hänet vietiin Wichitin poliisiasemalle syytteeseen varkaudesta yöllä.

Monta myönsi varastaneensa ilmakompressoreita yhteensä yhdeksän kertaa Phuketissa. Hän myi ne 1,800 bahtiin, 900 bahtiin ja 1,300 bahtiin sikäli kuin hän muisti.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.