Thaimaa esittelee taloudellisen BCG-mallin APEC-kokouksessa

Thaimaa -

Thaimaa esitteli biokierto-vihreän talouden mallin APEC-huippukokouksessa tänä aamuna (18. marraskuuta)th).

Thaimaan pääministeri Prayut Chan-o-cha on ottanut käyttöön tasapainoisen, osallistavan ja kestävän kasvun BCG-mallin (Bio-Circular-Green Economy Model) mukaisesti. Mallin tavoitteena on saada BCG:tä globalisoitumaan. Prayutin mukaan BCG-mallin tarkoituksena on tukea valmistajia ja innovaatioita talouden vauhdittamiseksi pienemmällä ympäristövaikutuksella, koska ilmastonmuutos on vaikuttanut maailmaan. Thaimaa uskoo, että BCG-malli on kansainvälinen idea, joka voidaan aloittaa Thaimaan pääkaupungissa Bangkokissa.

Lisäksi Thaimaa kannustaa APEC-huippukokousta elvyttämään ympäristöä ja elvyttämään taloutta Covid-19 -kriisin jälkeen.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollemme, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media. 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/