118 nahkakilpikonnan munaa löydetty Phang Nga Beachiltä

Phang Nga -

Yhteensä 118 nahkakilpikonnan munaa löydettiin rannalta Phang Ngasta Phuketin pohjoispuolella.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin munista paikallinen asukas Khao Pilaissa Kokkloin osa-alueella, Takua Thungin alueella. Merikilpikonnien jälkiä löydettiin Bang Khwan Beachiltä eilen (17th).

DMCR:n poliisit saapuivat rannalle. Kesti noin 20 minuuttia kaivaa hiekkaa 78 senttimetriä syvältä, ennen kuin nahkakilpikonnanmunat löydettiin. Kaikkiaan löydettiin 118 munaa. Heistä 106 on hedelmällisiä munia.

Munat on siirretty läheiselle turvalliselle alueelle sään aiheuttamien vahinkojen vuoksi. Merikilpikonnien poikasten uskotaan kuoriutuvan 60 päivän kuluessa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.