Päivitys: Pattayalla pidätetty ylijäänyt saksalainen pariskunta, joka vastusti pidätystä, syytetään ajoneuvon varastamisesta Phuketissa ja sen viemisestä Malesiaan

Wichit –

Saksalainen pariskunta sai aiemmin syytteen pidätyksen vastustamisesta dramaattisessa tapahtumassa Pattayalla Heitä syytettiin Malesiassa löydetyn vuokra-auton laittomasta varastamisesta ja myynnistä.

Wichitin poliisi kertoi Phuket Expressille, että marraskuun 2nd, 2022 Ms Petcharat Mankong, 22, joka on varastetun auton omistaja, teki päivitetyn ilmoituksen poliisille ajoneuvosta saatuaan tietää, että epäillyt pidätettiin äskettäin Pattayalla oleskelun ylittymisestä.

Helmikuusta 5 lähtienth, Julia Poppelbaum, 34, Saksan kansalainen, vuokrasi Petcharatin SUV:n kuukaudeksi hintaan 32,000 14,000 bahtia. Hän maksoi 18,000 XNUMX bahtin talletuksen ennen kuin sai auton avaimet. Hänen odotettiin maksavan loput XNUMX XNUMX bahtia myöhemmin ja palauttavan sitten ajoneuvon.

Helmikuun 12th Rouva Petcharat sai puhelun huumevalvontalautakunnan toimistosta, että hänen autonsa (poliisit tarkastivat rekisterikilvet löytääkseen oikean omistajan) kulki huumetarkastuspisteen läpi Malesiassa. Viranomaiset epäilivät auton saaneen olla mukana laittomassa huumeverkostossa ja halusivat auton omistajan olevan tietoinen.

Rouva Petcharat tarkisti auton GPS-signaalin, joka osoitti auton olevan Malesiassa. Hän yritti ottaa yhteyttä rouva Juliaan, mutta epäonnistui.

Petcharat teki ilmoituksen asianomaisille poliisiviranomaisille ennen kuin pidätysmääräys annettiin monta kuukautta myöhemmin 14. marraskuutath Julia Poppelbaumille ja hänen poikaystävälleen Thomas Veitille, 47, Saksan kansalainen, syytteeseen varkaudesta.

Poliisi havaitsi, että pariskunta oli palannut Thaimaahan ja ollut ylittänyt oleskeluajan ja odottanut karkottamista. Heitä syytetään nyt ajoneuvon varkaudesta, ja heitä syytetään ennen karkottamista.

Tämä oli sama pariskunta, joka oli äskettäin mukana dramaattisessa pidätyksessä Pattayassa oleskeluajan ylittymisen vuoksi, toteaa TPN Media, jonka näet videon ja artikkelin napsauttamalla tai napauttamalla tätä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.