PÄIVITYS: Surat Thanista kadonnut ranskalainen mies löydettiin kuolleena

KUVA: Piyapong Sukchana / pelastusryhmä

Surat Thani:

Kadonneen ranskalaisen miehen ruumis löydettiin, kun hän oli ollut kadoksissa viisi päivääys.

Edellinen tarinamme:

Ranskalainen mies on kadonnut Surat Thanin lomakeskuksesta lauantaista (12. marraskuuta) lähtienth.) Lomakeskuksen omistaja ilmoitti poliisille 15. marraskuuta, että ranskalainen mies ei kirjautunut ulos 14. marraskuutath.

Etsintöjä ovat jatkaneet Panomin piirin päällikkö, Phanom-poliisi, Khao Sokin kansallispuiston virkailijat ja pelastustyöntekijät 15. marraskuuta lähtien.

Phanom-alueen päällikkö Suchao Tumosic kertoi Phuket Expressille, että hänen äitinsä otti yhteyttä Ranskan suurlähetystöön, ettei hänen poikaansa ole voitu ottaa yhteyttä marraskuun 12. päivän jälkeen.

Paikalliset kertoivat Phuket Expressille klo 11 lauantaina (00. marraskuutath.) että herra Tizzlano, noin 34-vuotias, nousi Nang Phanthurat -vuorelle droonillaan ottamaan valokuvia ja videoita.

Klo 4 (00. marraskuutath) hän pyysi paikallisia löytämään hänen metsään pudonneen drooninsa. Hän halusi palkata heidät 2,000 XNUMX bahtilla. Paikalliset kieltäytyivät, koska oli tulossa liian pimeä, ja varoittivat herra Tizzlanoa viidakon olevan vaarallinen yöllä ja palata seuraavana päivänä.

Klo 10 eilen (00th) paikalliset kuulivat Nang Phanthurat -vuoren juurelta ääniä kuin koputtaisi puuhun.

Tänä aamuna (17th), Surat Thanin kuvernööri Wichawut Jintoe perusti hätäoperaatiokeskuksen (EOC) Khao Sokin kansallispuistoon.

Poliisi löysi signaalin herra Tizzlanon matkapuhelimesta. He havaitsivat, että matkapuhelimessa oli 20 prosenttia akkua jäljellä. Puhelinsignaali GPS liikkui lähellä mäen juurta. He uskoivat tuolloin, että herra Tizzlano käveli edelleen löytääkseen tien ulos metsästä. Yli sata henkilöä etsintäryhmässä oli jatkanut etsintöä tänään.

Tänään kello 12 hänen ruumiinsa löydettiin traagisesti juuttuneena kallioon. Hänen ruumiinsa vietiin metsästä läheiseen sairaalaan tarkan kuolinsyyn selvittämiseksi. Etsintäryhmä uskoi, että herra Tizzlano saattoi pudota alas kalliolta.

TPN-media esittää surunvalittelunsa hänen perheelleen ja ystävilleen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.