Äkillinen tulva Patongin kukkulalla aiheuttaa liikennekaaosta – KUVAKIERTO

Patongin kukkula

Patong -

Äkillinen tulva Patong Hillillä on aiheuttanut liikennekaaosin iltapäivällä (17. marraskuutath).

Sade iski Patongin alueelle, mukaan lukien Kuan Yangin alueelle Patongin kukkulalla, vain noin puoli tuntia kello 1:n aikoihin, ennen kuin tulva tuli alas kukkulan huipulta.

Äkillinen tulva katkaisi pääsyn Patong Hillin tielle, mikä aiheutti liikennekaaosin. Patongin liikennepoliisi auttoi tiellä. Myös monet Patongin kaupungin osat tulvivat.

Seuraavassa on joitain kuvia:

Patongin kukkula
Patong Hill
Soi Kuan Yang
Soi Kuan Yang
Patongin poliisiasema
Patongin poliisiasema

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.