Kaksi viihdekeskuksen työntekijää yli sadasta Patongista sai positiivisen tuloksen huumerikoksesta

Patong -

Vain kaksi työntekijää yli sadasta Patongin Bangla Roadin viihdepaikoista sai positiivisen huumetestin tukahdutuksessa..

Kathun piiripäällikön virkamiehiä eilen illalla (15. marraskuutath) suoritti virtsan huumetestin viihdepaikoissa Patongissa työskenteleville henkilökunnalle ilman ennakkoilmoitusta.

Mr. Pipop Sudkhao, Kathun hallintojohtaja, kertoi Phuket Expressille: "Tämä on osa viihdekeskuskampanjaa, jota kutsumme "X-Rayksi" tukahduttaaksemme laittoman huumeiden käytön ja myynnin.

”Bangla Roadin viihdepaikkojen henkilökunnalle tehtiin huumevirtsatestit, yhteensä 117 työntekijää (62 miestä ja 55 naista). Vain kahdella miehellä oli positiivinen huumetesti." Mr. Pipop totesi.

Pipop lisäsi, että nämä kaksi työntekijää ovat sopineet huumehoidosta ja vieroitushoidosta. Samaan aikaan tukahduttaminen on jatkunut.

Tarkkoja testattuja lääkkeitä ja positiivisia lääkkeitä ei paljastettu The Phuket Expressille.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt The Pattaya Newsin kanssa kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan ja Chonburin paikallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.