Ranskalainen mies kadonnut Surat Thanissa

KUVA: MGR Online

Surat Thani -

Ranskalainen mies on kadonnut Surat Thanin lomakeskuksesta.

Eilen (15th) lomakeskuksen omistaja meni Phanomin poliisiasemalle Phanom-alueella. Hän kertoi asiasta poliisille 11. marraskuutath, Mr. Gollino Cyrit Tizzlano, Ranskan kansalainen, noin 30-vuotias, kirjautui sisään Khao Sok Holiday Inn -lomakeskukseen, joka sijaitsee Khao Sokin alaosassa. Hän oli menossa kassalle 14. marraskuutath. Hän kysyi lomakeskuksen omistajalta matkailunähtävyyksistä, mutta kieltäytyi ostamasta matkapakettia lomakeskuksesta.

Marraskuun 12th klo 10 Mr. Tizzlano nautti aamiaisen lomakeskuksessa. Hän puhui lomakeskuksen omistajan kanssa kävelystä läheiseen metsään. Häntä ei nähty marraskuun 00. päivän jälkeenth hän ei ollut kirjautunut ulos. Hänen omaisuutensa ja henkilötodistuksensa ovat edelleen hänen huoneessaan, ja hän otti matkapuhelimensa vasta lähtiessään lomakeskuksesta.

Pha Nomin piirin päällikkö ja asiaankuuluvat virkailijat käynnistivät etsinnät.

Tämä on kehittyvä tarina.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.