Phuket toivottaa tervetulleeksi uuden suoran lennon Omanista

Phuket -

Phuketin kansainvälinen lentoasema otti vastaan ​​uuden suoran lennon Omanista.

Eilen (15. marraskuuta) Phuketin kansainvälisellä lentokentällä Phuketin varakuvernööri Arnupharp Rodkwan Yodrabam ja henkilökunta toivottivat Oman Air -lentoyhtiöiden matkailijat tervetulleiksi. Tämä on uusi suora lento Muscatista (Omanin pääkaupunki) Phuketiin.

Lennolla oli yhteensä 162 matkustajaa, jotka saapuivat kansainväliseen terminaaliin. He saivat HKT:n matkamuistoja lentokentältä.

Tervetuloa Phuketiin Phuket Expressistä!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.