PÄIVITYS: Autot sallitaan Kathulla Patongin kaistalle seuraavan kolmen päivän aikana

Phuket -

Autot saavat käyttää the Kathu Patong Lane -kadulle uudelleen seuraavan kolmen päivän kuluessa korjaustöiden valmistuttua.

Edellinen tarinamme:

Autot saavat ohittaa osittain romahtaneen Patong Hill Roadin molemmilla kaistalla.

Autot eivät saa kulkea romahtaneella Patong-kukkulalla Kathun kaistalla Patongille.

Nyt päivitykseen:

Eilen (14th) Phuketin varakuvernööri Pichet Panapong tarkasti romahtaneen Patongin kukkulan korjaustyöt. Varakuvernööri Pichet kertoi Phuket Expressille:

”Kathun ja Patongin välisen kaistan odotetaan olevan jälleen käyttövalmis seuraavan kolmen päivän aikana. Jos sataa kuitenkin lisää, korjaustyöt hidastuvat. Meidän on varmistettava, että tie on turvallinen, ennen kuin avaamme kaistan uudelleen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.