Ruotsalainen mies ja tytär pakenivat palavasta ajoneuvosta Phuketissa

Rawai -

Ruotsalainen kuljettaja ja hänen tyttärensä selvisivät hengissä bensiinin vuotamisesta ennen kuin hänen autonsa syttyi tuleen Rawaissa, Phuketissa.

Chalongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin onnettomuudesta eilen (14th). Ruotsalainen mies ajoi Wiset Roadilla kohti Rawaita ja autosta valui bensaa ennen kuin ajoneuvo alkoi syttyä tuleen.

Kuljettaja pysäytti auton Rawain postitoimiston luona ja törmäsi seinään. Auto oli tulessa pahasti. Palokunta hälytettiin paikalle, ja palon sammuttaminen kesti noin kymmenen minuuttia. Auto vaurioitui palossa pahoin.

Chalongin poliisi tunnisti kuljettajan Hans-Ola Perssoniksi, 57, Ruotsin kansalaiseksi. Hän pakeni autosta pienen tyttärensä kanssa, eivätkä he loukkaantuneet.

Kahden tuntemattoman ihmisen kerrottiin kuitenkin loukkaantuneen moottoripyöräonnettomuudessa Wisettiellä, kuten alla näkyy, jossa bensiiniä vuoti tien ollessa liukas. Oli epäselvää, nostaako Chalongin poliisi syytteitä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.