Patong järjestää PHUKET TASTIVAL Seafood and Gastronomy: Dive Thru Seafood -tapahtuman

Patong -

PHUKET TASTIVAL Seafood & Gastronomy: Dive Thru Seafood -tapahtuma järjestetään Patongissa 17.-21.

Patongin kunta kertoi Phuket Expressille, että "PHUKET TASTIVAL Seafood & Gastronomy: Dive Thru Seafood" pidetään Patong Beachillä lähellä Dolphin Public Parkia (Loma Park) klo 11-00 8.-marraskuuta. 00. päivä, 17.

Tilaisuudessa tarjotaan tuoreita mereneläviä 'Go Green Active' -extra-sukelluskilpailun ja luonnonsuojelusukellusaktiviteetin kera mukavien laulujen kera rannalla.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.