Thaimaa vahvisti Covid-19-tapausten nousevan 12.8 prosenttia, sanovat Thaimaan kansanterveysviranomaiset

KUVA: Thairath

Thaimaa -

Vahvistetut Covid-19-tapaukset Thaimaassa ovat lisääntyneet 12.8 prosenttia, sanovat Thaimaan kansanterveysviranomaiset.

Taudinvalvontaosaston pääjohtaja lääkäri Tares Krassanairawiwong sanoi eilen (13.), että Covid-19-varmistettujen tapausten määrä on kasvanut 12.8 prosenttia 6.th marraskuuhun 12th. Lisää potilaita hoidetaan sairaaloissa eri puolilla Thaimaata.

Useimmat tapaukset löytyvät Bangkokista ja sen lähiprovinsseista sekä matkailuprovinsseista, erityisesti Thaimaan itä- ja eteläosista. Molemmat ovat thaimaalaisia ​​ja ulkomaalaisia, jotka osallistuivat paikoissa, joissa oli tungosta.

Samaan aikaan Covid-19:n aiheuttamat kohtalokkaat luvut ovat vakaat. Suurin osa kuolemantapauksista todettiin kuitenkin rokottamattomilta ihmisiltä ja rokotetuilta ihmisiltä, ​​joilla ei ollut tehostehoitoa, sanoi tohtori Tares. Tohtori Tares neuvoo rokottamattomia vanhuksia pysymään kotona ja välttämään festivaaleja ja tapahtumia. Viranomaiset neuvoivat myös maskien käyttöä ja sanoivat, että monet ihmiset, varsinkin nuoret ja turistit, eivät käyttäneet naamioita, mikä hänen mukaansa lisäsi Covidin riskiä.

Thaimaassa ei kuitenkaan ole tällä hetkellä maskivaltuutusta eikä välittömiä suunnitelmia lisärajoituksille, joissa keskitytään siihen, että yleisö suojelee omaa terveyttään ja ryhtyy omiin varotoimiin henkilökohtaisen riskitasonsa ja haavoittuvuutensa perusteella.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/