Ehdotus yöpisteiden sulkemisaikojen jatkamisesta klo 4 siirrettiin marraskuun loppuun Thaimaan hallituksen harkittavaksi

Kansallinen -

Matkailu- ja urheiluministeri Pipat Ratchakitprakarnin mukaan ehdotus pidentää turistialueiden yöelämän paikkojen lakisääteisiä sulkemisaikoja kello 2:sta kello 4:ään on siirretty hallituksen käsiteltäväksi, koska useammat alueet ovat pyytäneet pidennystä.

Ministeri sanoi, että esitys, jonka alun perin oli tarkoitus käsitellä hallituksessa huomenna, 15. marraskuuta, on siirretty 29. marraskuuta, koska useat alueet, kuten Songkhlan ja Kanchanaburin maakunnat, haluavat myös laillisia sulkemisaikojen pidennyksiä.

Kahdeksan alkuperäistä pilottialuetta ovat Phuket, Krabi, Phang Nga, Samui, Pattaya, Hua Hin, Chiang Mai ja Bangkok. Ministeri Pipat sanoi, että hänen on harkittava jatkoa hakeneita alueita myös myöhemmin, joten esitys tulee hallituksen käsittelyyn viimeistään 29. marraskuuta.

”Monet alueet täyttävät kriteerit pysyä auki klo 4 asti. Uskon, että nämä alueet haluavat myös lakisääteisten sulkemisaikojensa pidentämistä”, Pipat sanoi, ”ministeriö ja hallitus tarvitsevat kuitenkin enemmän aikaa opiskeluun, jotta emme jätä mitään aluetta taaksemme.”

Aikataulun muuttaminen ei ole ohjannut nettilaisten kritiikkiä tai a rattijuopumuksen uhrien protesti, ministeri vahvisti. Hän lisäsi, että pidentämällä yöpaikkojen laillista sulkemisaikaa vain 3-4 tunnilla alueiden talous paranee yli 30-40 prosenttia.

TPN-media huomauttaa, että laajennusten viivästymisen vuoksi tämä voi vaikuttaa MM-kisojen katsomiseen myöhäisissä peleissä, on jo vaarassa asiaankuuluvien virastojen välisten lähetysoikeuskiistojen vuoksi, kuten näet TÄÄLTÄ.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/