Phuketin suurimmat tarinat viime viikolta: saksalainen ja uusiseelantilainen pidätettiin aseella, luoteilla ja kranaateilla ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraavassa on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain Phuketin maakunnan paikallisia huipputarinoita.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 7. marraskuuta 2022 sunnuntaihin 13. marraskuuta 2022.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. 63-vuotias Uuden-Seelannin ulkomaalainen on pidätetty Phuketissa 26 asetella, 11 kranaatilla ja useilla luodeilla.Hän työskenteli aiemmin laillisesti insinöörinä proomujen porauksessa meressä Etelä-Thaimaan. Hän oleskeli Thaimaassa laillisesti eläkeviisumin kanssa marraskuuhun 2022 asti, eikä hän ollut ollut millään mustalla listalla tai tarkkailulistalla eikä hänellä ollut aiempia oikeudellisia ongelmia Thaimaassa.
  2. Phuketin paikalliset organisaatiot järjestivät Loy Krathong -festivaalin, johon osallistui paljon ihmisiä.

Ihmiset kokoontuivat vesistöille kelluttamaan kynttilän valaista Krathongia, jotta kaikki negatiivisuudet ja onnettomuudet poistuisivat Krathongistaan ​​sekä pyytämään Veden jumalatarlta anteeksi jätteiden vuotamista ympäri vuoden.

3. Phuket Bypass Roadin hylätyn rakennuksen purkutyö on saatu päätökseen. Ohitustie on nyt avattu.

Phuketin kaupungin liikennepoliisi raportoi 12. marraskuuta kello 30, että ohitustien pohjoiseen suuntautuva kaista on nyt avattu liikenteelle normaalisti.

4. Venäläiset turistit ovat nousseet Phuketin matkailijoiden huipulle viimeisen kymmenen päivän aikana.

Phuket Immigration Phuketin kansainvälisellä lentokentällä raportoi nykyiset saapumistilastot 1. marraskuutast marraskuuhun 10th, 2022, että Venäjän kansalaiset johtavat 18,370 XNUMX kävijällärs.

5. Oleskeluajan ulkopuolella oleva saksalainen ja thaimaalainen nainen pidätettiin aseen, luotien, aseiden osien, ruudin ja huumeiden kanssa eräässä talossa Patongissa.

Mateas ja rouva Rat ovat syytteet ampuma-aseen ja ampumatarvikkeiden laittomasta hallussapidosta sekä luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta. Herra Mateas joutuu maksamaan ylimääräisiä maksuja oleskeluajan ylittämisestä.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.