60-vuotias venäläinen turisti hukkui Phuketin rannalla

Phuket -

60-vuotias venäläinen turisti hukkui Karon Beachillä Phuketissa ollessaan lomalla vaimonsa kanssa.

Phuketin turistipoliisin everstiluutnantti Eakkchai Siri kertoi Phuket Expressille, että Karonin kunnan pelastusryhmä ilmoitti tapauksesta eilen (13. marraskuuta) Karon Beachin hengenpelastajalta.

He saapuivat rannalle lähellä Karon Circleä löytääkseen tajuttoman miespuolisen ulkomaalaisen rannalta. Hänet kiidätettiin läheiseen sairaalaan, jossa hänet todettiin kuolleeksi saapuessaan.

Phuketin turistipoliisi tunnisti ulkomaalaisen miehen myöhemmin Vladimir Kharitonoviksi, 60, Venäjän kansalaiseksi. Hän asui hotellissa Karon Beachillä marraskuun 9. päivästä lähtien vaimonsa rouva Marina Kharitonov, 60, kanssa, Venäjän kansalainen. He aikoivat kirjautua ulos 22. marraskuuta.

Hänen vaimonsa sanoi, että he menivät mereen yhdessä ennen kuin hän tuli rannalle. Hän meni takaisin veteen ennen kuin näki miehensä kelluvan vedessä.

Everstiluutnantti Eakkchai kertoi Phuket Expressille, että alue, jossa venäläinen turisti hukkui, on uintimahdollisuus. Rippivirtoja ei ole. Silminnäkijät näkivät venäläisen miehen kasvot alaspäin. Hengenpelastajat uskoivat, että hän saattoi pyörtyä tai hänellä oli terveysongelmia ennen hukkumista.

Asianomaiset virastot tutkivat tapausta edelleen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.