WHO ylisti Thaimaata mestaruudesta Covid-19-pandemian hallinnassa

KUVA: Matichon Online

Kansallinen -

Maailman terveysjärjestön (WHO) pääjohtaja Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesu on tunnustanut Thaimaan maailman johtavaksi COVID-19-pandemian torjunnassa.

Tohtori Tedros sanoi äskettäin Thaimaan kansanterveysministerille Anutin Charnvirakulille osoitetussa kirjeessään, että hän kiittää Anutinia "Yleisen terveys- ja valmiusarvioinnin (UHPR) mestaruudesta".

Lisäksi tohtori Tedros kertoi Anutinille, että Thaimaa on ollut avainasemassa yhtenä ensimmäisistä maista maailmanlaajuisesti ja ensimmäisenä maana Kaakkois-Aasian alueella, joka on pilotoinut UHPR-aloitetta kansanterveydellisiä hätätilanteita varten ja sen hallintaa COVID-19-kriisissä. .

WHO:n johtaja mainitsi monia Thaimaan kriittisiä hyödykkeitä, jotka suurelta osin auttoivat ja suojelivat sen väestöä ja asukkaita COVID-19-pandemian aikana. Näitä vahvuuksia olivat vahvan monialaisen koordinoinnin edistäminen, tehokas julkinen terveydenhuolto- ja sairausvakuutusjärjestelmä, jossa on erityistyövoimaa, sekä innovatiiviset lähestymistavat terveyden edistämiseen.

DR. Tedros tunnusti myös Thaimaan suuntaviivaksi WHO:n jäsenille valmistautuessaan uusiin sairauksiin.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.