PÄIVITYS: Kolme Phuket-kuljettajaa sai sakot viraalivideoleikeessä nähdyn kilpailun jälkeen

Phuket -

Kolme lava-autonkuljettajaa sai 2,000 XNUMX bahtin sakot kullekin sen jälkeen, kun videoleike heidän kuorma-autoistaan ​​levisi sosiaalisessa mediassa.

Edellinen tarinamme:

Phuketin liikennepoliisi etsii useita tuntemattomia lava-autonkuljettajia, kun videoleike useista Phuketin tiellä kilpailevista kuorma-autoista on levinnyt sosiaalisessa mediassa.

Nyt päivitykseen:

Phuketin kaupungin poliisipäällikkö eversti Sarawut Chooprasit kertoi Phuket Expressille, että eilen (11. marraskuuta)th) kolme pakettiauton kuljettajaa ilmoittautui poliisille Phuketin kaupungin poliisiasemalle.

Kolme tuntematonta miestä sanoi olevansa virusvideoleikkeen kuljettajia. He ajoivat erittäin nopeasti kovalla äänellä, kuten videoleikkeessä näkyy, rikkoen melutasoa ja nopeusrajoituksia sekä häiritsemällä rauhaa Sarawutin mukaan.

Kolmea miestä syytetään kovan melun aiheuttamisesta ilman pakollista syytä, huolimattomasta ajamisesta ja ajoneuvojen laittomasta muuttamisesta. Heille määrättiin 2,000 XNUMX bahtin sakko jokaiselle, mutta koska he olivat yhteistyössä poliisin kanssa ja luovuttivat itsensä, heidän henkilöllisyytensä salattiin lehdistä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.