PÄIVITYS: Autot eivät saa kulkea Kathusta Patong-kaistalle

Patong, Phuket -

Autot eivät saa kulkea romahtaneella Patong-kukkulalla Kathun kaistalla Patongille.

Aiemmat tarinamme:

Autot saivat ohittaa osittain romahtaneen Patong Hill Roadin molemmilla kaistalla.

Tienkäyttäjiä kehotetaan välttämään Patong Hill Roadin käyttöä ruuhka-aikoina.

Nyt päivitykseen:

Patongin kunta ilmoitti eilen illalla (10. marraskuuta) kello 50, että eilen sortuneen Patong-kukkulan korjaustöiden vuoksi suuret kivet putosivat aiheuttivat maaperän liikkeen, mikä aiheutti huolta uuden tien romahtamisesta tai maanvyörymistä.

Näin ollen tienkäyttäjien turvallisuuden vuoksi autoliikenne suljetaan Kathun ja Patongin välisellä kaistalla eilen puolenyön jälkeen.

Samaan aikaan moottoripyörät saavat edelleen ajaa ylös ja alas Patong Hilliltä (molemmat kaistat), mutta autot ovat nyt sallittuja vain Patongin ja Kathun kaistalla.

Oli epäselvää, kuinka kauan tämä uusi rajoitus olisi voimassa.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.