Yli oleskeluajan jäänyt saksalainen mies ja thaimaalainen nainen pidätettiin aseen, luotien, aseen osien, ruudin ja huumeiden kanssa Patongissa

Patong -

Oleskeluajan ulkopuolella oleva saksalainen ja thaimaalainen nainen pidätettiin aseen, luotien, aseiden osien, ruudin ja huumeiden kanssa eräässä talossa Patongissa.

Patongin poliisipäällikkö eversti Sujin Nilbodee kertoi Phuket Expressille, että rouva Rat, 44, Ubon Ratchathanista, ja herra Mateas, 39, Saksan kansalainen, on pidätetty talossa Soi Khwan Yangissa Patongissa eilen (11. marraskuuta).

Heidän sukunimensä ei kerrottu lehdistölle.

Heiltä takavarikoitiin käsiase, 16 luotia, aseiden osia, 12.3 grammaa ruutia ja 0.80 grammaa metamfetamiinia. Heidät vietiin Patongin poliisiasemalle.

Eversti Sujin kertoi Phuket Expressille, että pidätys tapahtui sen jälkeen, kun poliisille ilmoitettiin, että saksalainen mies lähetti kuvan aseesta LINE-sovelluksen kautta uhkaillakseen jotakuta. Tämän jälkeen tuntematon henkilö ilmoitti uhkauksesta poliisille.

Mateas kertoi poliisille, että hän on asunut yhdessä "vaimonsa" kanssa kymmenen vuotta, mutta hänellä ei ollut laillista avioliittoa. Hän osti aseen thaimaalaiselta ystävältään nimeltä Boy 20,000 XNUMX bahtilla noin neljä vuotta sitten, mutta Boy on sittemmin kuollut. Hän osti huumeita henkilöltä, jota hän väitti tuntemattomalta eikä osannut ottaa yhteyttä, mikä herätti poliisin epäilyn.

Mateas ja rouva Rat ovat syytteet ampuma-aseen ja ampumatarvikkeiden laittomasta hallussapidosta sekä luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta.

Mr. Mateas joutuu syytteeseen oleskeluajan ylittämisestä, vaikka poliisi ei kertonut lehdistölle, kuinka pitkä hänen oleskeluaikansa oli.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.