Uusi asetus säätelee kannabiksen kukkia Thaimaassa

Thaimaa-

Uusi asetus kannabiksen kukkien käytön rajoittamiseksi lääketieteellisiin ja teollisiin tarkoituksiin on annettu.

Traisulee Traisaranakul apulaishallituksen tiedottaja paljasti lehdistölle. "Kansanterveysministeriö Anutin Charnvirakul on allekirjoittanut asetuksen valvotusta yrtistä (Cannabis) 2565 (2022), joka on alkanut tänään (12. marraskuuta)th). "

"Uusi asetus on muutettu 16. kesäkuuta annetusta määräyksestäth, 2022. Kannabiksen kukkanuppuja valvotaan yrtin hyötyjen saamiseksi. Jokaisella, joka haluaa käyttää kukkia opiskeluun, vientiin, myyntiin tai jalostukseen myyntiä varten, tulee olla lupa asiaankuuluvilta tahoilta”, Traisulee selitti.

– Kannabiksen kukkanuppuja ei saa myydä alle 20-vuotiaille, raskaana oleville tai imettäville äideille eikä opiskelijoille. Poikkeuksena näissä luokissa on myynti lääkintähenkilöstölle ja perinteisiin lääketieteellisiin tarkoituksiin, Traisulee lisäsi.

"Kannabiskukkien myynti myyntiautomaattien kautta, verkossa, temppeleissä, asuntoloissa, julkisissa puistoissa, eläintarhoissa ja huvipuistoissa on kiellettyä, samoin kuin kaikki kaupallinen mainonta", Traisulee huomautti.

Uusi asetus myös kieltää nimenomaisesti kannabiksen kukkien tupakoinnin kaikissa toimipaikoissa, ellei se ole laillistetun lääkärin, lääkärin tai perinteisen lääkärin lainkäyttövallan ja valtuutuksen alaista.

Asetus ei kiellä yli XNUMX-vuotiailta kannabiksen kukkien hallussapitoa tai yksityistä tupakointia.

Kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul totesi, että tiukennetut määräykset olivat jo pitkään viivästyneessä lakiehdotuksessa, josta Thaimaan hallituksen poliitikot ovat kiistelleet. Koska lakiesitystä ei ole vielä hyväksytty, kansanterveysministeriö päätti antaa sen sijaan uusia määräyksiä.

Laillisen kannabiksen vastustajat, kuten Pheu Thai -poliittisen puolueen jäsenet, totesivat aiemmin tänään, että heidän mielestään uudet määräykset ovat liian lieviä ja vaativat edelleen kannabiksen muuttamista laittomaksi huumeeksi, mikä kieltäisi hallussapidon, yksityiskodin kasvattamisen ja yksityinen tupakointi, ellei sitä tehdä lääkärin valvonnassa ja hyväksynnällä.

He sanoivat myös, että uusissa määräyksissä oli paljon harmaita alueita, ja huomautti, että monien lääkehoitoloiden ja kannabiskahviloiden ei olisi vaikeaa saada perinteisen lääkintähenkilökunnan jäsen alukseen tai henkilökuntaan, jotta tupakointi sallittaisiin laillisesti tiloissa.

Thaimaan demokraattipuolueen jäsenet ovat vaatineet, että kaikki lääkekeskukset ja kannabiskahvilat suljetaan ja avataan uudelleen vain, jos niille on annettu asianmukainen lupa useilta terveysviranomaisilta ja niillä on toimilupa asianmukaiseksi lääkäriasemaksi.

Useimmat Thaimaan sosiaalisen median analyytikot totesivat, että uudet määräykset, erityisesti mainonnan ja verkkomyynnin osalta, olivat odotettavissa, eikä mikään uusissa määräyksissä ole yllätys tai sulkeisi tuhansia tällä hetkellä avoinna olevia lääkehoitoloita ja kahviloita, ja huomautti, että nykyiset luvat ja lisenssit operaatioon ei ollut vaikea päästä.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.