Venäläiset turistit ovat marraskuussa suurimman osan Phuketin listan kärjessä, yli kaksinkertaisesti lähimpään maahan verrattuna

Phuket -

Venäläiset turistit ovat nousseet Phuketin matkailijoiden huipulle viimeisen kymmenen päivän aikana.

Phuket Immigration Phuketin kansainvälisellä lentokentällä raportoi nykyiset saapumistilastot 1. marraskuutast marraskuuhun 10th, 2022. Kansainvälisten matkailijoiden kokonaismäärä on 75,247 18,370. Näistä Venäjän kansalaiset ovat johtavia XNUMX XNUMX vierailijalla tähän mennessä.

Muut suosituimmat saapuvat maat järjestyksessä:

Intiaanit - 8,939 XNUMX

australialaiset – 5,275 XNUMX

brittiläinen – 4,511 XNUMX

Saksa - 4,152

Phuketin matkailualan huippuvirkamiesten mukaan Venäjän markkinat ovat elpyneet voimakkaasti viime aikoina ja niiden odotetaan olevan Phuketin ykkösmarkkinat neljännelle neljännekselle, jota kutsutaan myös sesonkiksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.