Tienkäyttäjiä kehotettiin välttämään Patong Hill Roadia ruuhka-aikoina

Patong, Phuket -

Tienkäyttäjiä kehotetaan välttämään Patong Hill Roadin käyttöä ruuhka-aikoina.

Edellinen tarinamme:

Autot ja moottoripyörät saavat nyt ohittaa osittain romahtaneen Patong Hill Roadin molemmilla kaistalla.

Kathun kunnan virkamies kertoi Phuket Expressille, että tienkäyttäjiä kehotetaan välttämään Patong Hill Roadia molemmilla kaistalla ruuhka-aikoina klo 7-00 ja 10-00. vakavia liikenneruuhkia. He pahoittelevat häiriötä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.