Phuket Tourism Association järjestää "Table Top Sales Meeting" -tapahtuman toivottaakseen tervetulleeksi Yhdysvaltojen matkatoimistot

Phuket -

Phuket Tourism Association järjesti "Table Top Sales" -tapahtuman ja toivotti USA:n matkatoimistot tervetulleiksi.

Phuket Tourism Association järjesti "Table Top Sales" -tapahtuman 6. marraskuutath 8. marraskuuta 2022 asti. He toivottivat tervetulleeksi 25 matkatoimistoa Amerikan yhdysvalloista.

Phuketin matkailutoimistot, jotka pukeutuivat Phuketin perinteisiin asuihin, esittelivät hotelli- ja matkapaketteja USA:n matkatoimistoille. Tilaisuudessa esiteltiin myös kabaree- ja perinteisiä esityksiä.

Phuket Tourism Associationin puheenjohtaja Tanet Tantipiriyakit kertoi Phuket Expressille "Amerikan matkailumarkkinat ovat saavuttaneet Phuketin matkailun kymmenen parhaan joukkoon useiden vuosien ajan. Vuonna 2019 Phuketin kansainväliselle lentokentälle saapui lähes 100,000 XNUMX amerikkalaista turistia.

”Sillä välin vuodesta 2022 viime kuuhun asti Phuketin kansainväliselle lentokentälle on saapunut 35,000 35 amerikkalaista turistia. Tämä luku osoittaa 19 prosenttia matkailun paranemisesta Phuketissa Covid -XNUMX:n jälkeen”, Tanet lisäsi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.