Viihdepaikan pitäjät, jotka pyytävät Thaimaan hallitusta laillisesti pidentämään aukioloaikoja, peruuttavat iltapäivän alkoholin myyntikiellon

KUVA: MGR Online

Thaimaa -

Viihdepaikan pitäjät lähettivät Thaimaan hallitukselle kirjeen, jossa he pyysivät laillisesti avaamaan tapahtumapaikansa kello 4:ään asti ja peruuttamaan iltapäivän alkoholinmyyntikielto klo 2-5..

Thaimaan alkoholijuomayritysten yhdistyksen (TABBA) puheenjohtaja Kemmigar Rattanakun jätti pyynnön eilen (9. marraskuuta)th) pääministerille valtioneuvoston talossa. Kirjeen vastaanotti pääministerin kanslian apulaiskantsinainen sihteeri Mongkolchai Somudon.

Rouva Kemmigar kertoi thaimaalaiselle medialle: "Keskitymme yöviihdealueisiin, jotka ovat tunnettuja alueita Patongissa (Phuket), Khao Lakissa (Phang Nga), Cha Weng Beachissä (Samuin saari Surat Thanissa), suurimmassa osassa Pattaya ja Khao San Road, Soi Cowboy (Bangkok).

”Näillä vyöhykkeillä viihdepaikkojen aukioloaikoja on pidennettävä laillisesti klo 4 asti. Nykyinen aikaisempien aikojen raskas täytäntöönpano vahingoittaa matkailua ja näitä yrityksiä. Erityisesti kansainväliset turistit eivät pidä kotiin menemisestä keskiyöllä tai klo 00.”

"Lisäksi näiden vyöhykkeiden ulkopuolella meidän on saatava myydä alkoholia klo 2:een asti, koska nyt saamme vain keskiyöhön asti. Erikoisvyöhykkeillä meidän on saatava myydä alkoholia laillisesti klo 00 asti."

"Lopuksi klo 2-00 alkoholinmyyntikieltoa on harkittava uudelleen, sillä kieltotunnit eivät ratkaise sosiaalisia ongelmia tai ehkäise onnettomuuksia." Rouva Kemmigar päätti.

Thaimaan matkailuviranomaisen odotetaan vetoavan virallisesti Thaimaan hallitukselle näistä muutoksista ensi viikolla, toteaa The Pattaya News.

Energiaministeriö on kuitenkin vaatinut päinvastaista. Nousevien polttoainehintojen ja energiakustannusten vuoksi on tehty ehdotus yöelämän paikkojen, ostoskeskusten, huoltoasemien ja joidenkin muiden yritysten lyhennyksistä. Lue lisää tästä ehdotuksesta napsauttamalla tätä.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.