PÄIVITYS: Phuketin hylätyn rakennuksen purku valmistui, ohitustie avautuu

Phuket -

Phuket Bypass Roadin hylätyn rakennuksen purkutyö on saatu päätökseen. Ohitustie on nyt avattu.

Aiemmat tarinamme:

Toinen Phuketin päätiellä oleva maanvyörymä on tukkinut koko kaistan Rassadassa Mueang Phuketissa, mikä on aiheuttanut liikennekaaosin.

Osa ohitustiestä, joka on yksi Phuketin useista pääteistä, on edelleen suljettuna, koska pelätään lisää maanvyörymiä hylätyn rakennuksen alle pohjoiseen suuntautuvalla kaistalla.

30 vuotta vanha hylätty rakennus suurella ohitustiellä Rassadan osa-alueella, Mueang Phuketissa, aiotaan purkaa.

Purkutyöt aloitettiin 28th, 2022. Phuketin varakuvernööri Pichet Panapong tarkasti työn.

Suuren ohitustien hylätyn rakennuksen purkutyöt odotetaan valmistuvan ensi viikolla.

Nyt päivitykseen:

Phuketin varakuvernööri Amnuay Pitsuwan kertoi Phuket Expressille. Purkutyöt on nyt saatu päätökseen. Urakoitsija ja Rassadan kunta ovat siivoaneet alueen varmistaakseen, että turvallisuus on etusijalla.

Phuketin kaupungin liikennepoliisi raportoi tänään (12.) kello 30, että ohitustien pohjoiseen suuntautuva kaista on nyt avattu liikenteelle normaalisti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.