Phuket Marine Office varmistaa turvallisuuden Loy Krathongilla

Phuket -

Phuket Marine -toimisto valmistautuu turvallisuuteen Loy Krathongilla tänä iltana (8. marraskuutath).

Phuketin merenkulkutoimiston päällikkö Nachapong Pranit kertoi Phuket Expressille, että turvakeskuksia on perustettu laitureille, satamiin ja Loy Krathongin paikkoihin ympäri saarta. Viranomaiset partioivat alueella turvallisuuden varmistamiseksi.

Veneiden kapteeneja, veneen omistajia ja veneiden käyttäjiä kehotetaan seuraamaan kaikkia merenkulun turvallisuusmittauksia Loy Krathong -tapahtumien aikana. He jatkavat tarkkailua varmistaakseen, ettei veneitä ole kelluvassa Krathongissa, joka pääsee lähemmäksi veneitä, sillä niissä on kynttilöitä ja kynttilöitä.

Kelluvat lyhdyt, tulipalot ja ilotulitteet ovat kiellettyjä laitureilla. Phuket Marine Officen vihjelinjaa varten soita numeroon 193 ja merionnettomuuksien vihjelinjaan 1199 24 tunnin ajan.

Tänään, 8. marraskuuta, Thaimaassa vietetään Loy Krathong -festivaalia, jonne ihmiset kokoontuvat iltaisin kelluttamaan kukka- ja banaanikoreja valtakunnallisesti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.