Ainoastaan ​​yksi viihdepaikan työntekijä lähes kahdestasadasta Patongista on saanut positiivisen tuloksen huumerikoksista

Patong -

Vain yksi työntekijä lähes kahdestasadasta Patongin Bangla Roadin viihdepaikoista toi huumausainetestin positiiviseksi.tunnustus.

Kathun piiripäällikön virkamiehiä eilen illalla (7. marraskuutath) suoritti virtsan huumetestin viihdepaikoissa työntekijöille ilman ennakkoilmoitusta.

Patongin poliisipäällikkö eversti Sujin Nilbodee kertoi Phuket Expressille: "Tämä on osa viihdekeskuskampanjaa, jota kutsumme "X-Rayksi" laittomien huumeiden käytön ja myynnin estämiseksi.

”Bangla Roadin viidestä viihdekeskuksesta annettiin virtsatestit henkilökunnalle, yhteensä 184 työntekijää. Vain yhdellä miehellä oli positiivinen huumetesti." Sujin totesi.

Ei ollut heti selvää, mitä positiivisen testin saaneelle miehelle tapahtui, mistä hän sai positiivisen, tai hänen henkilöllisyytensä.

Eversti Sujin lisäsi, että tukahduttamista jatketaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.