Mies pidätettiin 10,504 XNUMX metamfetamiinipillerillä Phuketissa

Phuket -

Mies on pidätetty Phuketissa 10,504 XNUMX metamfetamiinipillerillä ja kristallimetamfetamiinilla.

Kapteeni Amphon Samorthai rajavartiopoliisista kertoi Phuket Expressille, että he pidättivät tällä viikolla miehen, joka on tunnistettu vain Mr. Baniksi, 40, Soi Bang She Laon sisäänkäynnillä Thep Kasattri Roadilla Rasadan osa-alueella Mueang Phuketin alueella. .

Häneltä takavarikoitiin 10,504 XNUMX metamfetamiinipilleriä ja kristallimetamfetamiinia.

Hänet vietiin Phuketin kaupungin poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.