Phuketin suurimmat tarinat viime viikolta: Bryden valas löydetty kuolleena, autot sallittu Patongin kukkulalla ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraavassa on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain Phuketin maakunnan paikallisia huipputarinoita.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 31. lokakuuta 2022 sunnuntaihin 6. marraskuuta 2022.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Valtava, harvinainen Bryden valas löydettiin kuolleena Racha-saarelta Rawain osa-alueen Mueang Phuketin alueella.Se tunnistettiin vähintään 13 metriä pitkäksi Bryden naarasvalaiseksi. Valas oli ollut kuolleena ainakin kuukauden.
  2. Muovikuppi löydettiin kuolleen Bryden valaan sisältä Rawaista, Phuketista.

    Valas hajosi voimakkaasti ja sen kuolinsyy on edelleen epäselvä.

  3. Äkilliset tulvat iskevät Phuketiin viime yönä lyhyen rankkasateen jälkeen, joka aiheutti kaaosta ja vahinkoja.

Monet taloissa ja huoneistoissa asuneet asukkaat eivät pystyneet liikuttamaan autojaan ennen tulvaa.

Maanvyörymä löydettiin tieltä Kamalasta, kun voimakas sade osui Phuketiin viime yönä ja aikaisin tänä aamuna.

3. Kaksi Venäjän kansalaista ja yksi thaimaalainen kuolivat ison pyörän, moottoripyörän ja taksiauton törmäyksessä Rawaissa.

Myöhemmin CCTV-kuvan mukaan suurella nopeudella ajanut iso pyörä törmäsi liikkuvaan pienempään moottoripyörään ja pysäköityyn taksiautoon.

4. Autot saavat nyt ohittaa osittain romahtaneen Patong Hill Roadin, mutta vain Patongin ja Kathun välisellä kaistalla.

Phuketin kuvernööri Naroong Woonciew on määrännyt sallivan sedanien, lava-autojen ja tila-autojen (pienten ajoneuvojen) käyttää vaurioituneen Patong Hillin, mutta vain yhden kaistan Patongista Kathuun 4 lähtien.

5. Phuketin matkailualan huippuvirkamiesten mukaan Venäjän markkinat ovat elpyneet voimakkaasti viime aikoina ja niiden odotetaan olevan Phuketin ykkösmarkkinat neljännelle neljännekselle, jota kutsutaan myös sesonkiksi.

6. Phuketin matkailujohtajat ovat keskustelleet Thaimaan hallituksen ja lentoyhtiöiden johtajien kanssa yrittääkseen löytää ratkaisuja heidän mukaansa kalliiksi kotimaan lennoille.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.