Neljätoista Etelä-Thaimaan maakuntaa kärsii tulvista, kun taas pohjoisessa on viileä sää

Thaimaa -

Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) raportoi, että neljätoista Etelä-Thaimaan maakuntaa kärsii tulvista, kun taas Thaimaan pohjoisosassa lämpötila on laskenut.

DDPM raportoi, että lounaismonsuuni on peittänyt Andamaanienmeren ja Thaimaanlahden aiheuttaen rankkasadetta ja tulvia. Korkeapaine on peittänyt Thaimaan pohjoisosan viime kuusta lähtien.

Neljätoista maakuntaa kärsii edelleen tulvista, jotka vaikuttavat yhteensä 180,442 XNUMX perheeseen. Samaan aikaan vedenpinnat ovat jatkaneet laskuaan.

Narathiwat on ilmoitettu tulvakatastrofialueeksi. Tulvat ovat tuhonneet monia paikallisia siltoja. Viranomaiset ovat auttaneet paikallisia asentamaan väliaikaisia ​​siltoja.

Thaimaan pohjoisosassa säät ovat laskeneet aamuisin jopa kahteen celsiusasteeseen kevyen sumun kera.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.