63-vuotias Uuden-Seelannin ulkomaalainen pidätettiin Phuketissa 26 aseen, 11 kranaatin ja monien luotien kanssa.

Phuket -

63-vuotias Uuden-Seelannin ulkomaalainen on pidätetty Phuketissa 26 asetella, 11 kranaatilla ja useilla luodeilla.

Alueen 8 poliisi kertoi Phuket Expressille, että he ovat pidättäneet Gareth Alan Daviesin, 63, uusiseelantilaisen talossa Soi Bae Huassa Kathun alueella tänä aamuna (7. marraskuuta).th).

Häneltä takavarikoitiin talon sisällä seitsemän kivääriä, mukaan lukien AK ja M16, 19 käsiase, 11 kranaattia ja monia luoteja.

Hänet vietiin Kathun poliisiasemalle syytteeseen ampuma-aseiden, kranaattien ja ammusten laittomasta hallussapidosta. Hänen syytteitään ei esitetty heti.

Maahanmuuttoviranomaiset kertoivat Phuket Expressille, että Davies oli asunut laillisesti Thaimaassa 23 vuotta. Hän oli naimisissa thaimaalaisen naisen Pannee Chanbamrongin kanssa 20 vuotta ennen kuin tämä kuoli viisi vuotta sitten.

Mr. Davies oli vammainen eikä kyennyt kävelemään viisi vuotta sitten sen jälkeen, kun aiemmat työhön liittyvät vammat johtivat hänen vammaansa. Myöhemmin häntä hoidettiin yksityisessä sairaalassa Phuketissa. Hänellä ei ole perhettä tai sukulaisia ​​Thaimaassa.

Hän työskenteli aiemmin laillisesti insinöörinä poraamassa proomuja meressä Thaimaan eteläosassa. Hän jäi eläkkeelle 55-vuotiaana. Hän oleskeli laillisesti Thaimaassa eläkeviisumin kanssa marraskuuhun 2023 asti, eikä ollut ollut millään mustalla listalla tai tarkkailulistalla eikä hänellä ollut aiempia juridisia ongelmia Thaimaassa.

Mr. Davies eikä poliisi julkaissut välittömiä lausuntoja siitä, miksi hänellä saattoi olla asekokoelma tai kuinka poliisi löysi ne.

Tämä on kehittyvä tarina, ja kerromme niistä lisää, kun ne julkaistaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.