PÄIVITYS: Patong Hillin tietöiden odotetaan valmistuvan aikataulussa

Patong -

Patong Hillin tietöiden odotetaan valmistuvan aikataulussa, jos sadetta ei enää ole.

Aiemmat tarinamme:

Phuketissa Patong Hillille johtava tie on alkanut sortua maanvyörymän jälkeen.

Phuketin Kathusta Patong-kukkulalle johtava tie suljetaan nyt väliaikaisesti sen jälkeen, kun se on alkanut sortua maanvyörymästä

Moottoripyörät saavat nyt kulkea osittain romahtaneella Patong Hill Roadilla Kathusta Patongiin ja Patongista Kathuun.

Autot saavat nyt ohittaa osittain romahtaneen Patong Hill Roadin, mutta vain Patongin ja Kathun välisellä kaistalla.

Nyt päivitykseen:

Eilen (5th) Kathun piirin päällikkö Siwat Rawangkun tarkasti tietyöt Patongin kukkulan vaurioituneella alueella.

Mr. Siwat kertoi Phuket Expressille: "Maaa maanvyörymäalueelta poistetaan samalla kun uusia kiviä ja maaperää asetetaan ja puristetaan alueelle lujuuden lisäämiseksi. Jos sadetta ei enää tule tietöitä haittaamaan, töiden odotetaan valmistuvan aikataulussa."

Jos aikataulu pitää paikkansa, tämä olisi suunnilleen juuri ennen joulua ja Patongin ja Phuketin vilkkainta aikaa vuodesta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.