Venäjän markkinat elpyvät voimakkaasti Phuketiin, sanovat matkailuviranomaiset olevan ykkönen neljännellä vuosineljänneksellä

Phuket, Thaimaa-

Phuketin matkailualan huippuvirkamiesten mukaan Venäjän markkinat ovat elpyneet voimakkaasti viime aikoina ja niiden odotetaan olevan Phuketin ykkösmarkkinat neljännelle neljännekselle, jota kutsutaan myös sesonkiksi.

Mr. Rangsiman Kingkaew, Phuket Tourism Business Associationin toiminnanjohtaja, puhui Phuket Expressin kanssa ja sanoi seuraavaa:

”Ennen COVID-19:ää Venäjän markkinat olivat Phuketin toisella sijalla Kiinan markkinoiden jälkeen. Kiina noudattaa edelleen Covid-Zero-politiikkaa, joka on vähentänyt Kiinasta tulevan matkailun lähes nollaan. He eivät osoita merkkejä tämän politiikan löystymisestä lähitulevaisuudessa."

”Venäjällä on ollut oma osuutensa matkailua hillitsevistä ongelmista erityisesti Ukrainan meneillään olevan sodan vuoksi, mutta Thaimaa on säilyttänyt puolueettoman kannan tähän konfliktiin ja sen seurauksena sallii edelleen venäläiset lennot ja venäläiset turistit. Kolme suurta venäläistä lentoyhtiötä lentää tällä hetkellä suoraan Phuketiin. Olemme nähneet venäläisten matkailijoiden, erityisesti nuorempien venäläisten, määrän lisääntyneen merkittävästi.

"Nykyisten saapuvien ja mallien perusteella ennustamme noin 50,000 100,000 venäläistä turistia saapuvan Phuketiin marraskuun aikana. Ennen Covidia tämä oli noin 4 XNUMX kuukaudessa, mutta ymmärrämme, että tilanne ei ole sama. Siitä huolimatta tämä vie heidät intialaisten ja malesialaisten kaltaisten markkinoiden edelle, jos suuntaus jatkuu, jolloin venäläiset ovat Phuketin suurin markkina-alue neljännellä neljänneksellä. Rangsiman päätti.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/