Phuketin matkailujohtajat haluavat halvempia kotimaan lentoja matkailun edistämiseksi

Phuket, Thaimaa-

Phuketin matkailujohtajat ovat keskustelleet Thaimaan hallituksen ja lentoyhtiöiden johtajien kanssa yrittääkseen löytää ratkaisuja heidän mukaansa kalliiksi kotimaan lennoille.

Phuket Tourism Business Associationin neuvottelukunnan puheenjohtajan Poomkit Raktae Ngamin mukaan matkailujohtajat ovat melko tyytyväisiä kansainvälisen matkailun ja ulkomaisten matkailijoiden elpymiseen erityisesti Venäjältä, Intiasta, Malesiasta, Australiasta ja muista lähialueista.

Phuket Express kirjoitti aiemmin tänään ennusteista Venäjän nopeasti kasvavasta matkailusta mutta Poomkit päähuoli on kotimainen matkailu, ei kansainvälinen.

Poomkitin mukaan rantojen lähellä sijaitsevien hotellien käyttöaste on ollut erittäin hyvä, kun taas kauempana olevat hotellit ovat olleet vakaita, mutta parantamisen varaa. Yksi este on se, että Thaimaan kotimaan lennot pysyvät kalliina matkailualan johtajien näkökulmasta ja että jos sopia tarjouksia tai erikoistarjouksia hinnan alentamiseksi, saapuisi enemmän kotimaan matkailijoita.

Poomkit ja muut matkailualan yrittäjät ovat tavanneet asianomaisten lentoyhtiöiden ja thaimaalaisten johtajia yrittääkseen löytää ratkaisuja ongelmaan, vaikka Poomkit myöntää ymmärtävänsä lentoyhtiöiden vaikeudet, jotka johtuvat korkeista polttoaineiden hinnoista ja joistakin markkinoista, jotka eivät ole vielä täysin auki lennoille tai näytteilleasettajille. hitaampi elpyminen, kuten Kiina ja Amerikka.

Poomkit sanoo, että asiaankuuluvat päättäjät toivovat edistyvänsä ennen kuin joulusesonki on täydessä vauhdissa muutaman viikon kuluttua.

Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/