Tila-auton kuljettaja pidätettiin Patongissa metamfetamiinipillereillä, kiväärin, luoteilla, veitsellä ja kirveellä

Patong -

Tila-auton kuljettaja on pidätetty Patongissa, ja hänen tila-autonsa sisällä oli metamfetamiinipillereitä, kivääri, luoteja, veitsi ja kirves.

Patongin poliisipäällikkö eversti Sujin Ninbodee kertoi Phuket Expressille, että he ovat pidättäneet tila-auton kuljettajan Mr. Chalor Ongnuanin, 38, Chalongista Phra Baramee Roadilla Patongissa tänä aamuna (6. marraskuuta).th).

Häneltä takavarikoitiin tila-autossa yhdeksän metamfetamiinipilleriä, kivääri, 10 luotia, veitsi ja kirves.

Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta, ampuma-aseiden ja ampumatarvikkeiden laittomasta hallussapidosta sekä aseen ja veitsen kantamisesta julkisella paikalla ilman lupaa.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun poliisille ilmoitettiin paikallisilta, että hotellin edessä oli pitkään pysäköity tila-auto ja että kuljettaja vaikutti epäilyttävältä. He menivät paikalle ennen kuin etsivät tila-auton sisällä.

Chalor kieltäytyi antamasta lausuntoa välittömästi lehdistölle tai poliisille.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.