Soulissa Halloween-myrskyssä kuolleen thaimaalaisen opettajan ruumis saapuu Thaimaahan

Kansallinen -

Etelä-Korean Soulissa Itaewon-ihastuksessa viime Halloweenina kuolleen 27-vuotiaan thaimaalaisen opettajan ruumis on saapunut hänen kotikaupunkiinsa Phetchabunin maakunnassa.

Korean kielen opettaja Natthicha Makaew, joka tunnetaan nimellä "Opettaja Bambam", oli yksi 156:sta kuolleesta uhrista. Halloween-myrsky Etelä-Korean pääkaupungissa Soulissa viime lauantaina 29. lokakuuta.

KUVA: Khaosod

Opettaja Bambam on Thaimaan kansalainen, joka on syntynyt Phetchabunin Lok Samin alueella. Valmistuttuaan kandidaatin tutkinnon korean kielestä Maha Sarakham -yliopistosta, opettaja Bambam jätti kotimaastaan ​​opiskelemaan kuuden kuukauden korean kurssia Sogangin yliopistossa Soulissa saadakseen todistuksen kielen opettamisesta Thaimaassa.

Hänen ruumiinsa saapui Suvarnabhumin lentokentälle kello 4.30 tänään, 5. marraskuuta. Hänet vietiin äitinsä, 64-vuotiaan rouva Na Makaew'n luo Phetchabooniin hautajaisiin.

KUVA: Khaosod

Suurlähetystön mukaan Etelä-Korean hallitus maksaa 20 miljoonaa wonia (532,000 15 bahtia) korvauksina jokaiselle perheelle ja vielä 400,000 miljoonaa (XNUMX XNUMX bahtia) kuljetus- ja muihin kuluihin.

Opettaja Bambamin perhe on oikeutettu myös toiseen korvaukseen – 50,000 15,500 bahtia hänen hautajaisistaan ​​ja XNUMX XNUMX bahtia hänen vanhuuseläkkeestään – Thaimaan sosiaaliturvalain nojalla, thaimaalainen työvoimaviranomainen kertoi perheelleen.

Tämä oli suuri helpotus, sillä perhe oli juuri valmistautunut lainaamaan 400,000 XNUMX bahtia kattaakseen kaikki kulut.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media. 

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin kahdeksan vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/