Kaksi venäläistä ja yksi thaimaalainen kuoli kolmen ajoneuvon kolarissa Rawaissa, Phuketissa

Rawai -

Kaksi Venäjän kansalaista ja yksi thaimaalainen kuolivat ison pyörän, moottoripyörän ja taksiauton törmäyksessä Rawaissa.

Pelastuslaitokset saivat ilmoituksen onnettomuudesta kello 3 aamulla varhain tänä aamuna (30. marraskuuta) Wiset Roadilla Rawain osa-alueella Mueang Phuketin alueella.

Chalongin poliisin mukaan pelastustyöntekijät saapuivat paikalle etsimään tieltä vaurioituneen ison pyörän, moottoripyörän ja taksiauton. Pelastushenkilöstö löysi lähistöltä 35-vuotiaan venäläisen ison pyöräilijän ruumiin. Läheltä löydetty matkustaja, 29-vuotias venäläinen nainen, julistettiin myöhemmin kuolleeksi sairaalassa. (Phuket Express ei pidä heidän nimensä odottaessaan suurlähetystön ja perheen ilmoitusta)

Tieltä löytyi myös toinen pienempi vaurioitunut moottoripyörä. Tuntematon ulkomaalainen miesratsastaja ja hänen ulkomaalainen miesmatkustajansa olivat saaneet erilaisia ​​vammoja. 26-vuotias thaimaalainen naismatkustaja julistettiin myöhemmin kuolleeksi paikallisessa sairaalassa.

Vaurioitunut taksiauto löydettiin tien varrelta ja kuljettaja Niphon Sanguannam odotti vahingoittumattomana tapahtumapaikalla.

Poliisi tutkii lähistöllä olevaa CCTV-kuvaa onnettomuuden syyn selvittämiseksi mahdollisia oikeustoimia varten. Ei ollut heti selvää, mikä tapahtumasarja onnettomuudessa oli.

Sillä välin eilen (3.) singaporelainen moottoripyöräilijä kuoli törmättyään kuorma-autoon Kamalassa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.